p89 Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 Zastanawia mnie czemu nie ma na forum RN4x tematu odnośnie tego, czy będzie aktualizacja androida do Oreo lub Pie. Może o czymś nie wiem co jest oczywiste dla pozostałych? Czy brak takiego tematu mam rozumieć przez fakt, że android 7 to ostateczna wersja tego systemu dla naszych słuchawek? W sieci jest pełno art. odnośnie tego czy i kiedy między innymi RN4x dostanie nowszego androida a tutaj cisza. Zapraszam do dyskusji Jeśli wygłupiłem się z tematem bo jest to oczywista oczywistość to proszę usunąć bez zbędnego hejtu. Dziękuję za wyrozumiałość i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mokry Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 Urządzenia serii Redmi dostają zazwyczaj jedną aktualizację Androida. RN4x startował z 6.0, dostał 7.0. Na 8.0 raczej nie ma co się łudzić przy stocku. Jeśli masz parcie na nowego Androida, to pozostaje custom. Tam nawet jest 9.0 i treble. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilverSan Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 Jeszcze dodatkowo koniec wsparcia od xiaomi.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts