helmowy Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 Witam posiadam redmi 5 plus i od pewnego czasu (mogło się to dziać od dłuższego czasy ale nie zauważyłem ) ale gdy udostępniam internet przez hot spot to na drugim urządzeniu wyskakuje komunikat brak dostępu do internetu wtedy w ustawieniach sieci muszę zmienić preferowaną sieć na 3G oczywiście z LTE , wtedy internet działa na urządzeniu podłączony pod hot spot ale wtedy na redmi wgl nie ma internetu , wtedy to wychodzi tak że tylko jedno rządzenie może korzystać z internetu bo na drugim jak by jest odcięty, czy ktoś ma taki problem i może wie jak to naprawić bo wcześniej bodajże od momentu aktualizacji do miui 10 takie coś się stało , jak mówiłem wcześniej działało wszystko bez problemów mogłem udostępniać internet oraz z niego korzystać jednocześnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrino Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 Zrób spróbuj zresetować telefon do ustawień fabrycznych. Powinno pomóc. Przedtem zrób sobie backup danych, żeby nie utracić swoich danych plików i tym podobne....Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts