sp4ubw Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 Link do ogromnej bazy opisującej modyfikacje nakładki MIUI. Aktualizowane, podzielone na kategorie. Podzielone na wersje MIUI oraz wersje androida. Wszystko co można zmienić, poprawić lub dodać nowe funkcjonalności. Miałem to tłumaczyć partiami i wrzucać, ale nie ma sensu. Jeśli ktoś nie rozumie języka to Chrome i tłumaczenie. Wszystkie opisy są bardzo szczegółowe i konkretne. Dzięki temu każdy może sobie sam zmodyfikować soft według własnego uznania. Polecam: https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=760281&st=3460#entry75329580 2
pawelt Posted January 10 Posted January 10 Wiesz co w tych czasach dawać link do 4pda gdzie soft może być odpowiednio spreparowany przez rosjan. Kiedyś dużo korzystałem z ich zasobów ale teraz po wybuchu wojny pobieranie czegokolwiek od nich jest proszeniem się o kłopoty. Pomijam fakt że musisz się zarejestrować po rosyjsku co jest bardzo uciążliwe
Netoper Posted January 10 Posted January 10 Link był dany w 2018r więc jeszcze przed rozpoczęciem wojny...Kolejna sprawa link nie prowadził do softu tylko do opisu co można samodzielnie (bez ichniejszych programów) zrobić na telefonie.Żeby poczytać nie ma potrzeby rejestracji.4pda obecnie ma zmienioną domenę na .toWysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
VRil Posted January 10 Posted January 10 (edited) Nie popadajmy w paranoję .Sam korzystam z wiedzy zawartych w dziale modyfikacji i nie ma z tym problemu . I tak większość kodów na modyfikacje jest na zasadzie kopiuj -wklej . Poza tym nie róbmy przy tym polityki . Znam wielu chłopaków z Rosji którzy są życzliwi i dzielą się swoją wiedzą ,ale też jest tam cała masa ludzi z Ukrainy .To co mi się podoba na tym forum że jest "0" polityki i moderatorzy ostro tego pilnują . Nie ma "przepychanek" między Ukraińcami a Rosjanami . Pełna kultura ,spokój i porządek . Edited January 10 by VRil
Recommended Posts