Jump to content

Szkło hartowane A2Lite

przemonk25

Recommended Posts

18 minut temu, przemonk25 napisał:

Witam

Jakie szkło hartowane polecicie do A2Lite? Mam Redmi Note 4 i mam tam założone 3mk Flexible Glass że względu na zaokrąglony ekran. Tutaj jest tak samo? Też to szkło będzie najlepsze? 

Ja mam jakieś dołączone przez Goldway-a do mojego Redmi 6 pro i jest rewelacyjne. Kończy się jakieś 3mm przed zakończeniem ekranu i nie ma śladu powietrza wokół brzegów szkła. Bierz najtańsze z AliExpress bo szkoda kasy na tak tanie urządzenie. Może się okazać, że szkła i case-y będą droższe od telefonu.

1 godzinę temu, mariusz.ur napisał:

Bierz najtańsze z AliExpress bo szkoda kasy na tak tanie urządzenie. 

Szukam takiego które nie będzie odstawac, odklejac się itd, a z doświadczenia wiem że takie na cały ekran stwarzają problemy, dlatego pytam czy tu też tak jest ;)

18 minut temu, przemonk25 napisał:

Szukam takiego które nie będzie odstawac, odklejac się itd, a z doświadczenia wiem że takie na cały ekran stwarzają problemy, dlatego pytam czy tu też tak jest ;)

Tak wygląda moje no name na Redmi 6 pro

IMG_20181226_205115.jpg

Edited by mariusz.ur

• 2 weeks later...

Ja kupiłem jakiegoś noname z pokrowcem gumowym za około 10zł na alledrogo - napisane było szkło hartowane i faktycznie jest grube z tym, że minimalnie (1mm)  nie styka się z ekranem u samej góry ale to nie przeszkadza.

ps. już raz zmieniałem bo poprzednia uratowała wyświetlacz :) Ta druga też odstaje na 1mm

Edited by adek