julcysia Posted December 25, 2018 Share Posted December 25, 2018 Dzień dobry. Zaczynam testować opaske mi band 3 i zastanawia mnie dlaczego po synchronizacji w aplikacji Mi Fit pomiary np. tętna zapisywane są jakby godzine wcześniej. Zamiast pomiaru z 9.30 mam w aplikacji ten pomiar przy 8.30. Zapisy dot. snu zgadzają sie godzinowo. Co to za błąd? Pozdrawiam J. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4s1l Posted December 25, 2018 Share Posted December 25, 2018 3 godziny temu, julcysia napisał: Dzień dobry. Zaczynam testować opaske mi band 3 i zastanawia mnie dlaczego po synchronizacji w aplikacji Mi Fit pomiary np. tętna zapisywane są jakby godzine wcześniej. Zamiast pomiaru z 9.30 mam w aplikacji ten pomiar przy 8.30. Zapisy dot. snu zgadzają sie godzinowo. Co to za błąd? Pozdrawiam J. Jest tak od dawna, zwykły błąd w aplikacji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted December 25, 2018 Share Posted December 25, 2018 A konkretnie od zmiany czasu na zimowy, chińczaki nie dopatrzyli i jest przesunięcie.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
julcysia Posted December 25, 2018 Author Share Posted December 25, 2018 Dziękuję za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 25, 2018 Share Posted December 25, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts