Maciej Stepien Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 Drodzy, Prośba o pomoc - wczoraj zainstalowałem najświeższą wersje Miui PL na androidzie 9. W związku z wymaganiami firmy musze urządzenie zaszyfrować i podczas szyfrowania telefon wpada w bootloop. Restartuje się po około pół H lub H wchodzi sam do TWRP. MIUI - 8.12.13 Android - 9 Ma ktoś może podobny przypadek możecie pomóc? Będę wdzięczny za jakiekolwiek info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 Próbowałeś innego (nowszego) twrp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej Stepien Posted December 19, 2018 Author Share Posted December 19, 2018 Jeszcze nie wpadłem na to ale dzięki za radę spróbuję dzisiaj zainstalować. Jeśli macie może link do jakiegoś najnowszego będę wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steller Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 @Maciej Stepien https://mega.nz/#!gpExHAQD!WlLYOsv32xOhQ4Ko527FzHZ1xgHQBIt_2QNj9xLnn_I najnowsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej Stepien Posted December 21, 2018 Author Share Posted December 21, 2018 Update: Zainstalowałem TWRP i szyfrowanie nie dziala. Następnie zainstalowałem Miui Stable i jest tak samo. Tym samym wróciłem na Global wtedy intune nie wymaga szyfrowania i przepuszcza dalej Offtopic: Czy na androidzie P i najnowszym ROM macie problemy z GPS? Edit: Drodzy, Kontynuując temat szyfrowania. Macie pomysł jak zaszyfrowac urządzenie na Xiaomi.eu - brakuje tam domyślnego szysfrowania, jedyne co znalazłem na forach zagranicznych to edycji pliku Vendora gdzie włącza się szyfrowanie. Macie może jakieś inne pomysły? //Nez: Na przyszłość, nie piszemy posta pod postem i nie podbijamy wątków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts