KalMar87 Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 Niedługo mam zamiar zakupić swojego boxa, i tutaj ma pytanie do Was, którego boxa zakupić, dotychczasową wersję z androidem 6.0 i opcjonalną aktualizacją do oreo, która jest tutaj bardzo dyskusyjna, czy też może zakupić nową wersję MI BOX S ?? Będę wdzięczny za wszelkie opinie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarecQi Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 Wszystkie Bez "S" są z 6.0 na starcie. I chyba lepiej przy nim zostać Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuku1786 Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 Nie zostanie przy szóstce gdyż ponownie włączyli aktualizacje do ósemki i sam mu się zaktualizuje czy tego będzie chciał czy nie. Jeśli chodzi o "S" to się nie wypowiem, bo nie miałem z nim kontaktu, ale na reddit są posty, że ludzie też mają z nim jakieś problemy. Zresztą z każdym sprzętem mogą się zdarzyć jakieś problemy. Na temat shielda też jest mnóstwo zgłoszeń o różnorakich problemach. Wszystko zależy do czego chcesz używać boxa, z jakich programów chcesz korzystać i z jakimi urządzeniami ma współpracować i czego od niego oczekujesz podczas tej wpółpracy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szakal_86 Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 Jak nie połączy się z internetem to się nie zaktualizuje sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts