Stefek Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 Witam, obecnie mam Androida 7.1.2 oraz MIUI 10.1.1.0 pobrane normalnie z aktualizacjami, jak u was? Czy na tym modelu doczekam się aktualizacji do Androida 8? I takie dodatkowe pytanie, wchodząc w aktualizacje systemu mam napisane, że brak dostępnych aktualizacji, natomiast wybierając opcję ręcznego pobrania coś zostało wtedy pobrane, nie wiem jaka wersja i potem zainstalowane, też bez mojej akceptacji, ale chyba to była ta sama wersja MIUI co już miałem. Czy to tak działa, że pobiera i instaluje coś co już jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 Aktualizacji do 8 na pewno już nie będzie. Możesz wgrywać ewentualnie custom ROMy oparte na Oreo/Pie. Przy wybraniu ręcznego pobrania, jeśli nie ma żadnych dostępnych aktualizacji, pobiera to, co już masz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefek Posted December 16, 2018 Author Share Posted December 16, 2018 1 godzinę temu, Orjon napisał: Aktualizacji do 8 na pewno już nie będzie. Możesz wgrywać ewentualnie custom ROMy oparte na Oreo/Pie. Przy wybraniu ręcznego pobrania, jeśli nie ma żadnych dostępnych aktualizacji, pobiera to, co już masz. Ok, dzięki za informacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts