Argi Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 Jak w tytule mam problem z wgraniem języka polskiego do opaski mi band 3 w wersji z nfc, wiem o tym że nie ma możliwość korzystania z NFC ale opaska była na promocji i była tańsza od wersji zwykłej. Problem polega na tym że po pobraniu MIfit z sklepu google play opaska się aktualizuje ale zostaje język chiński, a po wgraniu wymuszonego języka polskiego przez program Gadgetbridge na opasce wyświetla się komunikat o sparowaniu jej z telefonem gdy to już zrobię opaska znowu aktualizuje się i wraca język chiński Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 Po aktualizacji przez MiFit, odparuj banda, odinstaluj MiFit, wygraj polską wersję i pobierz zmodowanego mifita z pierwszego postu.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argi Posted December 14, 2018 Author Share Posted December 14, 2018 Nie wiem dlaczego ale teraz mi band nie chce się połączyć z Gadgetbridge mimo że z MiFit łączy się normalnie a i po połączeniu z MiFit z google play nie wyskakuje już żadna aktualizacja to samo jak łącze ją z polską wersją MiFit Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts