TiToOo23 Posted December 13, 2018 Share Posted December 13, 2018 Witam zakupiłem własnie Poco 6gb 128gb i mam problem z diodą led nie miga mi podczas dostania powiadomienia, czy też wiadomości na messengerze czy innej apliakcji. Co może być nie tak?? niby ja mam włączoną w ustawieniach i nic... Dodam, że jak ładuje tel to dioda swieci na biało ? Da się coś z tym zrobić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
civicpl Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 Wbij w ustawienia apki w tym wypadku Messenger i powiadomienia o zaznacz na zielono dioda powiadomień i już będzie działać. Trzeba tak z każda apka Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiToOo23 Posted December 18, 2018 Author Share Posted December 18, 2018 udało mi się ustawić prawie na wszytskich apkach ale niestety instagram i skype nie pokazuje mi diody powiadomien Link to comment Share on other sites More sharing options...
nexon12 Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 Witam, mam dokładnie ten sam problem z tym że włączyłem wszystko co tylko możliwe i dalej dioda nie chce się świecić przy powiadomieniach. Działa jedynie przy smsach. Dodam że dioda działała przed przejściem na miui 10 i aktualizacja androida z 8.1 do 9. Da się to jakoś naprawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uremytoy Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 Musisz zmienić ważność powiadomień na pilna, przynajmniej u mnie to pomogło na discorda Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob83 Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 a czy ta dioda może świecić innym kolorem niż tylko biały?. Jeśli tak to gdzie się to ustawia?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uremytoy Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 Nie, tylko biała Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiToOo23 Posted December 30, 2018 Author Share Posted December 30, 2018 gdzie to się zmienia na opcję pilną?? możesz wytłumaczyć?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uremytoy Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 Wejdź w dane powiadomienie i masz Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiToOo23 Posted January 2, 2019 Author Share Posted January 2, 2019 niestety nie mam nigdzie takiej opcji jak ważność w jakiej Ty to aplikacji niby masz?? bo ja w flashcore tego nie mam ani w zadnej innej ? możesz dokładnie wytłumaczyć?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uremytoy Posted January 2, 2019 Share Posted January 2, 2019 Wchodzisz w jakąś aplikacje u mnie np discord , następnie powiadomienia ja tu sobie chce Niemiec prywatne wiadomości tak więc tu wchodzę i masz tu ważność powiadomienia. Zmieniasz na pilne Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiToOo23 Posted January 2, 2019 Author Share Posted January 2, 2019 Ty masz chyba jakąś inną nakładkę albo wersje systemową bo ja mam w ogóle całkiem co innego nie mam takich opcji jak Ważność Link to comment Share on other sites More sharing options...
uremytoy Posted January 3, 2019 Share Posted January 3, 2019 Android pie miui 10 Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiToOo23 Posted January 4, 2019 Author Share Posted January 4, 2019 tak jak mówiłem ja mam inny system wgrany czy ja mogę sobie wgrać taki jak Ty masz, beż żadnych problemów ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uremytoy Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 Nie chce mi się wierzyć, że na globalu nie ma tych opcji. Tak możesz sobie wgrać to samo. Musisz odblokować bootloader następnie wgrać twrp. Po tym możesz zainstalować sobie xiaomi.eu bądź inny rom Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiToOo23 Posted January 4, 2019 Author Share Posted January 4, 2019 Masz może jakaś instrukcje ? Żebym to mógł ogarnąć ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uremytoy Posted January 4, 2019 Share Posted January 4, 2019 Na xda jest sporo instrukcji. Tak samo tutaj na forum. Jednak najprostsza jest chyba ta. Jest ona dość stara i używa twrp, które nie obsługuje szyfrowania danych. Ale z grubsza działa. teraz poco ma oficjalne twrp tak więc możesz jego użyć zamiast tego z filmiku i nie będziesz musiał instalować tego dodatkowego zipa, jeśli jednak użyjesz tego z video nic się nie stanie Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiToOo23 Posted January 4, 2019 Author Share Posted January 4, 2019 nie podałeś mi zadnego linka niestety albo coś powaliłeś ? możesz jeszcze raz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uremytoy Posted January 5, 2019 Share Posted January 5, 2019 Podałem link do yt, widocznie jakiś mod edytował mój post i go usunął. W takim razie poszukaj we własnym zakresie Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiToOo23 Posted January 5, 2019 Author Share Posted January 5, 2019 [email protected] podaje kontakt jak byś był tak nikt wyślij mi linki bo nie chce sam nic robić żeby nie stracić telefonu poDrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz1992 Posted January 8, 2019 Share Posted January 8, 2019 siema opłaca się wgrać xiaomi.eu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted January 8, 2019 Share Posted January 8, 2019 Jeśli samodzielnie to tak, jak trzeba by płacić to się nie opłaca. siema opłaca się wgrać xiaomi.eu ?Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi_k Posted January 8, 2019 Share Posted January 8, 2019 Właśnie odwrotnie Jak wygrywasz sam to się nie opłaca. W drugim przypadku ... opłaca się fakturę za usługę Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz1992 Posted January 8, 2019 Share Posted January 8, 2019 sam sobie zrobię tylko pytałem o różnice miedzy global stable lub jakiegoś customa Link to comment Share on other sites More sharing options...
geniek_nr13 Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Witam. Czy rozwiązał ktoś problem z diodą powiadomień bez ingerencji w system? U mnie mruga kiedy chce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturro Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 polecam NotifyBuddy ze sklepu. Rozwiązuje problem z diodą zastępując ją na ekranie. I można zmienić kolor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregor 11 Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 polecam NotifyBuddy ze sklepu. Rozwiązuje problem z diodą zastępując ją na ekranie. I można zmienić kolor.nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
whiro Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Nie mam żadnych problemów z diodą. Działa jak powinna. Może ktoś na przykład spróbować programem light manager. Najlepiej w wersji pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregor 11 Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Nie mam żadnych problemów z diodą. Działa jak powinna. Może ktoś na przykład spróbować programem light manager. Najlepiej w wersji pro.ok. już działa , kapitalnie działa ten programik Link to comment Share on other sites More sharing options...
whiro Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Jeśli program podmienia diodę powiadomień na ekranową to będzie podświetlał w pocophone cały czas ekran. Ciekawe czy wpłynie to bardzo na sot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregor 11 Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Jeśli program podmienia diodę powiadomień na ekranową to będzie podświetlał w pocophone cały czas ekran. Ciekawe czy wpłynie to bardzo na sot.faktycznie, ekran jest nonstop podświetlony gdy mruga ta dioda Link to comment Share on other sites More sharing options...
whiro Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 No musi być bo to program dla ekranów amoled. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregor 11 Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 No musi być bo to program dla ekranów amoled.nietylko, ale wszystkie AoD też tak muszą być podświetlone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts