Kutrzeba Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 W nowym zegarku Amazfit Bip po instalacji z Mi Fit aktualnej że sklepu nie aktualizuje się GPS. Powiadomienia, tętno, kroki, kroki kompas, są ok. Brak GPS, ciśnienia, wysokości. Czy to błąd Mi Fit a (trzeba czekać na aktualizację), czy zegarka i należy go reklamować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rewqwer Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 Wyjdź na zewnątrz a współrzędne pojawią się po chwili.Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kutrzeba Posted December 12, 2018 Author Share Posted December 12, 2018 (edited) GPS nie działa na zewnątrz, a każde otworzenie aplikacji Mi Fit powoduje włączenie się Aktualizacji GPS, która trwa parę minut i kończy się komunikatem że się Nie udało. Edited December 12, 2018 by Kutrzeba Zrzut Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts