flubert Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 Witam, proszę o radę lub pomoc. Mam Redmi Note 4 na Snapdr. 625 i MIUI Global kupiony w Polsce w lutym b.r. Niedawno dostałem aktualizację MIUI do wersji Global 10.1.1.0. Po restarcie stwierdziłem, że telefon nie widzi karty SIM ( sieć Plus). Karta działa bez problemu w innych aparatach. Nie pomaga wyłączenie i ponowne włączenie telefonu oraz wyjęcie i włożenie karty przy wyłączonym telefonie. Telefon w ogóle nie widzi karty. Okazało się, że pomaga wyjęcie i ponowne włożenie karty Sim przy WŁĄCZONYM telefonie. Wtedy karta jest rozpoznawana, telefon żąda nr PIN i potem wszystko działa OK. Podejrzewam, że z aktualizacją pojawił się jakiś błąd powodujący ten problem. Proszę o informację czy wiecie coś na ten temat oraz o radę co z tym tematem zrobić. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts