Bajtel Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 Dzień dobry, Wczoraj rozpakowałem swojego Mi Banda 3 zakupionego w polskim oddziale Mi-store. Opaska została sparowana z moim urządzeniem i niby wszystko działa, ale niestety nie mogę odczytać pogody. Zamiast tego ciągle widnieje napis i ikonka chmurki " Połącz z apk aby uaktualić". W Mi Fit mam ustawione Miasto i usługę lokalizacyjną, więc nie wiem co może stanowić problem. Ktoś tak miał i jest w stanie pomóc? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
fing Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 Spróbuj ręcznie ustawić miejscowość i wyłącz alerty pogodowe. Od zmiany czasu są problemy z wyświetlaniem pogody, coś Chińczycy nie mogą sobie z tym poradzić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bajtel Posted December 5, 2018 Author Share Posted December 5, 2018 Niestety nie pomogło, nadal na opasce wyświetla się ten sam komunikat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamcza Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 a innym działa pogoda mnie wczoraj na standardowym dostawcy w notify też wyświetlało chmurke ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbezel Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 Musisz uzbroić się w cierpliwość, pewnie do kolejnej aktualizacji. Jak zaczął się ten problem u mnie to przeszukałem różne fora i wpisy - okazało się że po zmianie czasu ogromna ilość osób tak ma. Więc póki co przygotuj się na losowe wyświetlanie pogody (raz Ci pokaże, a raz bedzie napis aby połączyć z apk), lub zakup jakąś zewnętrzną apk - np. Notify&Fitnes for MiBand, MiBand Tools.Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKORPION Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 Z Notify&Fitnes wszystko działa normalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fps Posted December 6, 2018 Share Posted December 6, 2018 Porada od @fing pomogła, dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glover Posted February 23, 2019 Share Posted February 23, 2019 Od czego zależy, kiedy pokazuje się temperatura aktualna? Co jakiś czas takowa pojawia się.Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badyl1111 Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Włącz lokalizację, ja też tak miałem kiedy ją wyłączyłem, pogoda nie wyświetlała mi się aż do czasu ponownego jej włączenia. Możesz ją włączać raz na jakiś czas żeby aplikacja pobrała dane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts