Lamcza Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 (edited) Siema, właśnie mi przyszły 2 opaski ale w zupełnie innych pudłach (moim zdaniem mega gorszych/brzydszych ) się zastanawiam czy to jakies fejki czy co to w ogóle jest na reddit piszą że tak wyglądają nowe opakowania. Ktoś już się spotkał ? Zawartość w sumie się zgadza książeczka kabel opaska i sama piguła wygląda tak samo... Różnica taka jeszcze, że nie ma naklejeczki ochronnej na ekranie i mi band jest od razu wciśnięty w pasek. Opaske wykrywa mi fit i ja aktualizuje więc chyba to naprawdę nowe opakowania . Edited December 3, 2018 by Lamcza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian1988 Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 W zasadzie sam dyskutujesz ze sobą Stawiasz pytanie, dyskusja i wnioski:) Ale już tak bez żartów. Potwierdzam od października przychodzą już w nowym opakowaniu. Śpij spokojnie masz oryginalny produkt.Wysłane z mojego Redmi Note 6 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamcza Posted December 3, 2018 Author Share Posted December 3, 2018 Najpierw nie byłem pewny a potem juz tak dopisałem żeby zostawić informacje dla następnych 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts