RedJoker Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 Cześć!! Więc zacznę od razu, na początku miałem zbrickowany telefon, tak bardzo że jedynym sposobem na wejście w EDL było rozkręcenie go. W każdym bądź razie naprawiłem go ale jest jeden problem a mianowicie nie mogę go włączyć, tzn. kiedy klikam przycisk power to miga dioda ładowania i nic się nie dzieje, ale kiedy podłączę go do ładowania wyświetla się bateria która pokazuje stan na 0%, co prawda jestem go wstanie wtedy włączyć ale nie działa dotyk. I szukam rozwiązania. Próbowałem już: -przeinstalować system -odłączyć baterię -ładować bardzo długo Bardzo Proszę o szybką i sensowną odpowiedź. Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikesz74 Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Może banalne, ale zmienić ładowarkę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts