adamello Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Witam tak jak w temacie chcialem sie dowiedziec czy da sie wylaczyc krokomierz zeby zaoszczedzic troszke na baterii poniewaz jestem swiezy i nie mam zielonego pojecia, widzialem ze da sie jedynie ukryc pasek statusu ale kroki i tak sa nabijane, prosze o odpowiedz i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinkomor1 Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Nie wiem czy się da ale zaoszczędzić baterii? Opaska przy włączonym stałym pomiarze tętna i noszona bez przerwy z klkoma treningami w tygodniu działa co najmniej 14 dni. Co tu oszczędzać?Pozdrawiam Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKORPION Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 15 godzin temu, adamello napisał: Witam tak jak w temacie chcialem sie dowiedziec czy da sie wylaczyc krokomierz To po co w ogóle kupować opaskę? Żeby wszystko w niej wyłączyć? Bez sensu. Trzyma i tak miedzy 2-3tyg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepcio Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts