mruczek66 Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 witam. Xiaomi Redmi Note 6 Pro Global Version stabilna 10.0.4.0 .2xsim virgin i rebtel. osoby dzwoniące na kartę virgin(rebtel nie używam) czasami nie mogą się połączyć bo połączenie nie może być zrealizowane. dostaję sms że była próba połączenia. za 2 razem łączy się bez problemu. telefon jest w tym samym miejscu. na innym fonie nie mamiałem problemu z virgin. winny jest soft czy ustawienia? czy będzie utworzony dział dla Xiaomi Redmi Note 6 Pro ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0bertt Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Dnia 26.11.2018 o 13:11, mruczek66 napisał: czy będzie utworzony dział dla Xiaomi Redmi Note 6 Pro ? Dział pewnie niebawem powstanie, dopiero co wydali chyba pierwszy rom na ten telefon więc trzeba poczekać. Dodatkowo nie ma na niego jeszcze oficjalnie TWRP (jest mod) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herezja Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 Mruczek66 a jak Ci się spisuje Rebtel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mruczek66 Posted November 29, 2018 Author Share Posted November 29, 2018 prawie z niego nie korzystam, ale działa normalnie 2 godziny temu, Herezja napisał: Mruczek66 a jak Ci się spisuje Rebtel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herezja Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 Pytam bo sporo w sieci było o problemach z nimi. Sam dla przykładu zamówiłem 2 karty sim z nowymi numerami. Jedna z kart jest aktywna (aktywacja była kilka godzin po przybyciu kart) a druga do tej pory jest martwa a upłynęło już z półtora tygodnia od ich dostarczenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eMKei Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 (edited) Rebtel właśnie uciekł z Polski: https://www.telepolis.pl/wiadomosci/wydarzenia/rebtel-wycofuje-sie-z-polski-zaledwie-pol-roku-od-wejscia-na-rynek Edited December 3, 2018 by eMKei Link to comment Share on other sites More sharing options...
mruczek66 Posted December 12, 2018 Author Share Posted December 12, 2018 myślałem że to wina 2 kart sim . teraz mam tylko virgin i dalej część osób nie może się połączyć za 1 razem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mruczek66 Posted January 22, 2019 Author Share Posted January 22, 2019 ciągle mam ten sam problem. ma ktoś też taki problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts