Marcon481 Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 Hej, Na początku wszystko działało cacy, ale teraz mam tak, że po jakimś czasie przyciski vol + / - nic nie robią. Po uruchomieniu ponownym znowu działają przez jakiś czas (~1dzień) i powtórka. Android: 7.1.2 N2G47H MIUI: 10.1.2.0 (NDAMIFI) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyy02 Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 http://www.speedtest.pl/wiadomosci/android/wadliwy-android-7-1-2-nougat/ Zmień na mi Polska tego Globala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_ns Posted December 4, 2018 Share Posted December 4, 2018 (edited) Witam Mam problem z bocznymi przyciskami w Redmi 4, problem polega na tym że nie działa mi przycisk ON/OFF czyli inaczej odblokowanie, VOL+ i VOL- działają bez zastrzeżeń. Z góry uprzedzam że stało się to po wymianie wyświetlacza. Przedstawię krótką historię, zakupiłem z dużymi problemami wyświetlacz do tego modelu na popularnej aukcji internetowej , model ten jest mało popularny,więc stąd ten problem, ale udało się. Wcześniejszy wyświetlacz był tak ferelnie pęknięty, że nie mogłem wpisać jednej z cyfr odblokowujących ekran i normalne wyłączyć telefonu. Więc na włączonym Redmi 4, rozebrałem go i kulturalnie wyłączyłem go wypinając wtyczkę od baterii. Po wymianie wyświetlacza pojawiły się problemy z owym przyciskiem. Zakupiłem nową taśmę flex z przyciskami i okazało się że jest dalej to samo, czyli VOL+ i VOL - działa, klawisz blokady NIE. Więc postanowiłem zrobić reset telefonu, też nie pomogło. Dlatego wylądowałem na tym forum i proszę bardzo o pomoc Dziękuję z góry za wskazówki Edited December 4, 2018 by marek_ns Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietia213 Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 Odinstaluj ostatnio pobrań aplikację aż do skutku, czyli działania przycisków na zawsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts