MaxBlack Posted November 16, 2018 Share Posted November 16, 2018 Witam Chciałem zakupić Xiaomi Redmi 6 Pro, jednak problem w tym ze tego modelu nigdzie nie moge dostać. W Polskich sklepach jest Redmi 6 i Redmi 6a ale nigdzie niema 6 Pro. Nawet na Ali nie mogę go namierzyć. Wiem ze 6 Pro to to samo co Mi A2 Lite jednak zależy mi na Miui. Znacie miejsce w którym będę mógł go zakupić lub posiada ktoś informacje czy może będzie on dostępny do kupienia u nas w kraju? Ewentualnie da sie zmienić rom z A2 lite na Miui? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PurpleHaze Posted November 17, 2018 Share Posted November 17, 2018 (edited) 19 godzin temu, MaxBlack napisał: Witam Chciałem zakupić Xiaomi Redmi 6 Pro, jednak problem w tym ze tego modelu nigdzie nie moge dostać. W Polskich sklepach jest Redmi 6 i Redmi 6a ale nigdzie niema 6 Pro. Nawet na Ali nie mogę go namierzyć. Wiem ze 6 Pro to to samo co Mi A2 Lite jednak zależy mi na Miui. Znacie miejsce w którym będę mógł go zakupić lub posiada ktoś informacje czy może będzie on dostępny do kupienia u nas w kraju? Ewentualnie da sie zmienić rom z A2 lite na Miui? Tutaj wyglada na to ze jest: https://www.banggood.com/search/redmi-6-pro.html?sbc=1 Na gearbest jest tylko "arrival notice". Na aliexpress tez ich troche jest. Mmoze wyczysc ciastka ali, albo uzyj innej przegladarki/incognito, jesli ci nie wyswietla wynikow, ja mam jedna strone okolo 25 wystawien.https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=5090301&initiative_id=AS_20181116235219&SearchText=redmi+6+pro Edited November 17, 2018 by PurpleHaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmarco83 Posted November 18, 2018 Share Posted November 18, 2018 Podpinam się pod pytanie. I jeszcze dobrze by było jak by wysyłka była z EU Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzonyiks Posted February 11, 2019 Share Posted February 11, 2019 Wpisz w Google "Xiaomi Redmi Note 6 Pro kupon" i na pewno coś znajdziesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
PurpleHaze Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 12 godzin temu, dzonyiks napisał: Wpisz w Google "Xiaomi Redmi Note 6 Pro kupon" i na pewno coś znajdziesz Cytat Xiaomi Redmi6 PRO Znajdz roznice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts