DymitrPL Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 Posiadam Mi Banda 3 od 5 dni i już mam problemy z baterią. Mianowicie za pierwszym razem elegancko bateria załadowała się do pełna i rozładowywała się w rozsądnym czasie. Po 4 dniu użytkowania rozładowała się do zera i po podłączaniu do ładowania naładowała się do pełna w ciągu 2 minut i trzymała ok. 3 godzin. Za każdym razem historia się powtarza. Czy to jest w takim razie wada fabryczna? Dodatkowo czasami wyświetlacz przestaje całkowicie działać na parę minut i nie reaguje na żaden dotyk i czasami opaska potrafi wibrować przez ok. 10 sekund bez żadnego powodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKORPION Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 Gdzie zakupiona? Oddaj. Od 5dni masz opaskę i się już rozładowała? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DymitrPL Posted November 14, 2018 Author Share Posted November 14, 2018 W Proline. Rozładowała się i to już kilka razy. Bateria musi być ostro skopana Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKORPION Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 Oddaj w czym problem. Wymienią. Ja u nich też kupowałem i jestem zadowolony. Kilka razy w ciągu 5 dni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubap Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 Może masz włączony stały pomiar pulsu albo o dużych częstotliwościach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKORPION Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 Nie ma to znaczenia jeśli w ciągu 5dni padła kilka razy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts