darer Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 Mam pytanie czy jest możliwość automatycznego włączania o 19 i wyłączania o 7rano - chce by oczyszczacz chodził tylko w nocy. Dodam że chciałbym by sterowanie było w pełni autonomiczne bez WiFi i tel. Jest taka możliwość? Bo z tego co zauważyłem to chyba wszystkie automaty działają jak oczyszczacz jest spiety z telefonem przez WiFi. Czyli to telefon steruje oczyszcAczem? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil.kozera Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 Mam pytanie czy ma ktoś instrukcje jak połączyć to z telefonem.Ściągnąłem apkeZnalazłem urządzenie na liścieKlikam przechodzi mi do informacji żeby zresetować urządzenie, resetuje zaznaczam opcje że zostało to zrobione i zaczyna się skanowanie .Niestety nie może się połączyć i każe robią reset jeszcze raz i tak w kółko.Telefon note 9 i S8+ na jednym i drugim to samo.Czy ja coś źle robię czy instrukcja dołączona jest lipna.Dziękuję za pomoc Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil.kozera Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 DziałaPrzełączyłem na chiński region. Można usunąć oba wpisy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted November 30, 2018 Share Posted November 30, 2018 Mam problem. Mam masę urządzeń Xiaomi, które działają jedynie na Chińskich serwerach. Zamówiłem z Mi-home nowy oczyszczacz wersja 2S. Po 1 primo nie mogę połączyć go z serwerem innym jak Europejski. Czytaj nie mogę ustawić zależności pomiędzy sprzętami z ekosystemu, które już posiadam. Po 2 brak w nim możliwości konfiguracji działań co robić powyżej / poniżej okreslonego poziomu zanieczyszczenia. Czy ktoś zna jakieś lekarstwo jak naprawić bieżącą sytuację? Link to comment Share on other sites More sharing options...
canibalo Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 Poszukaj w necie zmiana software na chinski z international. Ja ostatni zmieniłem na odkurzaczu tak bo miałem wersję international i mam już wszystko na chińskim serwerze. Zakładam, że z oczyszczaczem też już ktoś coś wymyślił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darer Posted December 1, 2018 Author Share Posted December 1, 2018 Fajnie że piszecie w moim wątku ale czy ktoś mógłby odpowiedzieć słowo na moje pytanie? Czy mi air purifier zapisuje ustawieniach w pamięci wew czy musi mieć zaszew połączenie z WiFi by działał automatyczny start stóp o zaplanowanych godzinach? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 23 godziny temu, canibalo napisał: Poszukaj w necie zmiana software na chinski z international. Ja ostatni zmieniłem na odkurzaczu tak bo miałem wersję international i mam już wszystko na chińskim serwerze. Zakładam, że z oczyszczaczem też już ktoś coś wymyślił. Nigdzie nie widziałem takiej instrukcji do oczyszczacza niestety. Do odkurzaczy owszem są.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 Fajnie że piszecie w moim wątku ale czy ktoś mógłby odpowiedzieć słowo na moje pytanie? Czy mi air purifier zapisuje ustawieniach w pamięci wew czy musi mieć zaszew połączenie z WiFi by działał automatyczny start stóp o zaplanowanych godzinach? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaWedług mnie musi mieć wifi. Ponieważ całą logikę ustawiasz na serwerze. Ale spróbuję to sprawdzić i dam znać.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts