Jump to content

MIUI Global - wersje stabilne i rozwojowe - wątek zbiorczy

tomasznowak

Recommended Posts

nie jesteś sam!  Tapeta też mi się zmieniała. Ale wyłączyłem i włączyłem telefon, ustawiłem tapetę na swoją i mam spokój od parunastu godzin bez zmian. Zobaczymy czy na długo... Wcześniej zmieniałem ręcznie tapetę ekranu blokady ale po paru minutach wracała domyślna z miui.

Ps aktualizacje robiłem z linku powyżej podanego w postach. 

Zauważyłem coś niepokojącego. Używam nawigacji systemowej gestami, wykonując gest "pokaż ostatnie aplikacje" telefon przywiesza się i nie chce pokazać tego menu.Natomiast przy nawigacji przyciskami narazie tego problemu nie widzę.

10.3.8 xiaomi.eu

Edited by mini3k

• 3 weeks later...

[mention=43521]Exumx[/mention] W końcu problem rozwiązany. Zajęło im to prawie miesiąc

Jak ktoś nie dostał jeszczs aktualizacji od Xiaomi, to można całkiem odinstalować tą aplikację - Codzienne tapety ekranu blokady lub zaktualizować ją ręcznie do najnowszej wersji:

https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/mi-wallpaper-carousel/mi-wallpaper-carousel-v7-g-191014-release/mi-wallpaper-carousel-v7-g-191014-android-apk-download/download/

Pod tym filmikiem jest link do ściągnięcia romu.

Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka

Kilka postów wyżej też jest. Tylko co z tego, jak nie da się go zainstalować, jeśli nie jesteś zapisany jako tester.

Ja zainstalowałem normalnie bez żadnych kombinacji , a żadnym beta testerem nie jestem. Miałem wcześniej zainstalowaną wersję Miui Eu V10.3.8.0 i na tę wersję bez problemów zainstalowałem Miui 11 z linku podanego pod tym filmem.e04cfe9ef82373d0b764099e611649ab.jpg9b16ab2bc212e914ef3f58060dc579b9.jpg

Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka