Rokkkit Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 (edited) Witam, zauważyłem że po aktualizacji do 9.6 mam jakiś problem, uwaczas gdy jestem w jakiejś aplikacji/grze i z niej wyjdę to w tle dalej ja widać (lekko) i gdy wejdę do innej gry i z niej wyjdę to widać potem z tej drugiej (zdjęcie discorda gdzie po rozmowie został mi on na ekranie). I chciał bym się dowiedzieć czy wina wyświetlacza (zbity na dole gdzie przebarwienie) czy czekać na aktualizacje jeżeli będzie kiedy kolwiek dodam że na 9.0 miui tego nie widziałem Edited November 9, 2018 by Rokkkit Link to comment Share on other sites More sharing options...
DyndaS Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 Też mam ten problem i to tez na wcześniejszych wersjach. Nie wiem czy to jest wada ekranu czy po prostu "ten typ tak ma". Tak czy inaczej takie coś nie powinno mieć miejsca. Np. Używając yanosika, potem mam mocne "prześwity" na niektórych tłach, jakby ekran się wypalał czy coś i potrzebował sporo czasu aby wrócić do normy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rokkkit Posted November 24, 2018 Author Share Posted November 24, 2018 Dnia 19.11.2018 o 14:54, DyndaS napisał: Też mam ten problem i to tez na wcześniejszych wersjach. Nie wiem czy to jest wada ekranu czy po prostu "ten typ tak ma". Tak czy inaczej takie coś nie powinno mieć miejsca. Np. Używając yanosika, potem mam mocne "prześwity" na niektórych tłach, jakby ekran się wypalał czy coś i potrzebował sporo czasu aby wrócić do normy. Oddawales może telefon na gwarancję? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts