QbaPL Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 Szukałem, ale nie znalazłem nic na ten temat. Mianowicie dziś wrzuciłem nowe TWRP 3230 do swojego Mi5s plus, a potem soft jak w tytule. Niestety telefon nie dzwoni, ale nie do konca. Sprawa wyglada tak. Mam swoje dzownki i jako dzownek karty mam ustawiony dzownek AAA. Ktos dzwoni, telefon wibruje, ale nie slychac dzwieku dzwonka. Dziwne. Sprawdzam w dzwonkach i jak wybieram dzownek AAA, to normalnie go slychac. Odziwo ktos ma przypisany indywidualny dzownek BBB i jak ten ktos zadzwoni, to dzownek BBB slychac. Dziwne. Zatem ustawiam dzownek BBB, ktory byl indywidualny dla jednego z kontaktow, rowniez jako ogolny dla reszty. Ktos dzwoni, telefon tylko wibruje, dzwonka brak!. Dzoni kontakt z ustawionym indywidualnie dzownkiem BBB i dzwiek slychac. Moze mnie ktos uswiadomic o co chodzi? Mi Mix2 mam tez ten soft i wszystko chodzi jak powinno. Bardzo dziekuje za szybkie info, botroche ciezko sie uzywa milczacego telefonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Masz śmieciowe oprogramowanie. Szukaj na Forum informacji jak je zmienić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts