ola1852 Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 Witam, Szukałam długo informacji na ten temat ale nie mogłam niczego znaleźć. Jeśli chodzi o sms'y to normalnie wyświetla mi się treść wiadomości na zegarku amazfit bip (gdy przełączę język w telefonie na angielski to wyświetla się również nadawca) ale jeśli chodzi o powiadomienia z facebooka albo wiadomości z messengera to wyświetla mi się tylko komunikat, na przykład jeśli chodzi o messengera, jest to: " new message received, please view it on the phone". Korzystam z telefonu Huawei mate 10 lite a dotychczas próbowałam aplikacji : Mi Fit , Alert Bridge ( w połączeniu z aplikacją Mi Fit w ogóle nie otrzymywałam powiadomień z aplikacji, otrzymywałam tylko informacje o sms'ach i połączeniach) oraz Notify & Fitness . Będę wdzięczna za jakieś wskazówki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abees Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 Sprawdź sobie jeszcze wersje mi Fit od Tommy z tego forum z wątka o modyfikacjachWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts