Abees Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 (edited) Witam. Posiadam samsunga galaxy s7 edge i co mnie bardzo irytuje odkąd zainstalowałem aplikację MiFit bateria w telefonie mi szybko pada. W statystykach zużycia energii do 20% zużywa właśnie ta aplikacja. W Bipie korzystam z powiadomień aplikacji, sms i przychodzących połączeń (20-30 na dzień). Nie mam pojęcia co może być powodem. Jak zabrałem aplikacji uprawnienia do GPS zużycie energii spadło ale za to zegarek nie aktualizował mi danych pogodowych- mimo że lokalizację w aplikacji mam ustawioną na swoje miasto. U mojej żony na innym telefonie mifit ma znikome zużycie energii z mi band 2. Dajcie znać jak to u was wygląda? Może ktoś ma pomysł na to skąd się wziął mój problem no chyba że to normalne? Dodam jeszcze że teraz mam najnowszą wersję aplikacji MrTomi a sprawa podobnie wyglądała na przedostatniej wersji aplikacji z posta z modyfikacjami oraz na najnowszej ze sklepu play. Spoiler Edited October 23, 2018 by Abees Link to comment Share on other sites More sharing options...
bembenek Posted October 24, 2018 Share Posted October 24, 2018 U mnie na stockowym systemie (fabryczny Lollipop na LG G2) też MiFit ciągnęło dużo baterii, na LineageOS 15.1 w ogóle nie widać MiFit w statystykach zużycia baterii, czyli to zależy od wersji Androida i na pewno też od modelu telefonu. To jest w ogóle nieprzetestowany i niedopracowany szit, nie ma sensu oczekiwać dobrej jakości, przyczyna na pewno jest w samym MiFit, a nie w systemie czy w telefonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 24, 2018 Share Posted October 24, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts