mruczek66 Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 chciał bym wyłączyć dzwięki przy ustawianiu godziny w budziku. dzwięk przy włączaniu dzwonka po trybie cichym też chętnie bym usunął. da się to zrobić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Prawdopodobnie nie ma takiej możliwości, chyba, że usunięcie dźwięków, ale o to pytaj @Acida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
742617000027 Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Do tego powiadomienie dźwiękowe po zrobieniu zrzutu ekranu. Ostatnio baba w autobusie darła się na mnie, że jej zdjęcia robię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mruczek66 Posted November 2, 2014 Author Share Posted November 2, 2014 Acid czy da się trochę wyciszyć nasz telefon ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 ... Tryb cichy? Wycisza dźwięki. Aczkolwiek wibracja przy nastawie zegarka zostaje. Wysłane z MI4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolskaWTF Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Kiedyś na Desire Z w romie Sense, zmieniłem dźwięki przy podgłośnianiu więc poszukaj :0 coś musi być Link to comment Share on other sites More sharing options...
mruczek66 Posted November 3, 2014 Author Share Posted November 3, 2014 w trybie cichym wyciszony jest też dzwonek, a to nie oto chodzi. chodzi mi o dzwięki przy ustawianiu budzika (w nocy budze tym żone). dzwięk przy ustawianiu głośności dzwonka też bym usunął. dzwięk dzwonka i alarumu nie ma być wyciszony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renegade Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Jak wejdziesz w ustawienia i głośność to masz rozbite suwaki na: dzwonek powiadomienia alarmy głośność głosu muzyka, filmy i inne multimedia głośność bluetooth Wycisz wszystko z wyjątkiem dzwonka i alarmu, może rozwiąże częściowo sprawę . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mruczek66 Posted November 3, 2014 Author Share Posted November 3, 2014 Dnia 3.11.2014 o 11:02, Renegade napisał: Wycisz wszystko z wyjątkiem dzwonka i alarmu, może rozwiąże częściowo sprawę . nic z tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renegade Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 (edited) To pozostaje wejść z jakiegoś menadżera plików z uprawnieniami root do /system/media/audio, tam jest katalog UI i z niego kasuj wszystko lub te co Cię interesują Powered by MI2S Edited November 3, 2014 by Renegade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts