kejwus Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Zastanawiam się nad kartą 64 GB, bo na stronie ibuygou napisali, że Note tyle maksymalnie obsługuje, a od nich niedawno kupowałem. Jedynie mam wątpliwości czy nie będzie z nią problemów? Ktoś miał już z tym do czynienia albo może mi coś doradzić, co bezpieczniej wybrać? 64 czy 32? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Większość 64 działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ialath Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Zastanawiam się nad kartą 64 GB, bo na stronie ibuygou napisali, że Note tyle maksymalnie obsługuje, a od nich niedawno kupowałem. Jedynie mam wątpliwości czy nie będzie z nią problemów? Ktoś miał już z tym do czynienia albo może mi coś doradzić, co bezpieczniej wybrać? 64 czy 32? Chyba nie ten dział. Powinieneś pisać o tym w Redmi Note LTE. W każdym bądź razie Redmi Note LTE powinien bez problemu obsługiwać karty 64GB natomiast Redmi Note Pro maksymalnie obsługuje 32GB i nic więcej. Z resztą patrz na specyfikację układów mediateka i snapdragona. Naprawdę można wiele się dowiedzieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Obydwa układy obsługują 64, mimo iż mediatek ma podane 32. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxy Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 moze ktos jeszcze potwierdzic czy napewno redmi note pro mediatek obsluguje 64 gb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Wystarczy poszukać na forum, wiele osób mówiło, że tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyzio Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Redmi Note LTE obsługuje 64GB w tym, nowym systemie SDXC , np taką http://www.morele.net/karta-microsd-goodram-sdxc-64gb-class-10-adapter-sdu64gxcuhs1agrr10-568563/ zero problemów , na zwykłym Note nie próbowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts