Pekka Pajkonen Posted October 8, 2018 Share Posted October 8, 2018 Witam towarzystwo. Chcę kupić Mi Max 3 wersję 6/128. Czy może mi ktoś polecić pewne źródło? Chodzi głównie o to, żeby sprzęt nie okazał się podróbką, oraz żeby podczas późniejszych aktualizacji nie uceglić urządzenia. Z góry dziękuję za podpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
j.a.r.e.c.k.i Posted October 8, 2018 Share Posted October 8, 2018 Hej. Sprzet nie jest podrobka. Kupilem u uzytkownika golden Electronic na Alle. Model z globalem, 9.6.0.4.Bootloader odblokowany. Jestem zdziwiony bo wszystko pieknie hula. U wiekszosci na tym romie są problemy z polaczeniami. U mnie jest ok .Zawsze mozesz wrzucic EU rom. Wysłane z mojego MI MAX 3 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekka Pajkonen Posted October 8, 2018 Author Share Posted October 8, 2018 52 minuty temu, j.a.r.e.c.k.i napisał: Kupilem u uzytkownika golden Electronic na Alle. Możesz podlinkować, bo nie mogę znaleźć tego sprzedawcy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crixus937 Posted October 8, 2018 Share Posted October 8, 2018 Max 3 6/64 możesz kupić tylko w wersji chińskiej. Będzie to telefon z dystrybucji na Chiny i wgranym nieoficjalnie romem global i będzie wymagał pozostawionego odblokowanego bootloadera Globalna wersja jest tylko 4/64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekka Pajkonen Posted October 9, 2018 Author Share Posted October 9, 2018 19 godzin temu, crixus937 napisał: Będzie to telefon z dystrybucji na Chiny i wgranym nieoficjalnie romem global i będzie wymagał pozostawionego odblokowanego bootloadera Czy postawienie na tym miui od Acida skutkuje uwaleniem sprzętu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crixus937 Posted October 9, 2018 Share Posted October 9, 2018 Nie, ale każdy rom poza oficjalnym chińskim wymaga odblokowanego bootloadera na stałeSent from my MI MAX 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts