ka48 Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Mam do zaoferowania Xiaomi MI3. Posiadam go od początku sierpnia tego roku. Cały wrzesień i październik przeleżał w pudełku ponieważ używałem innego telefonu(Oneplus one). Ale trochę słów o tym telefonie. Ekran jest absolutnie bez żadnej ryski(nosiłem go w etui).Działa jak każdy telefon Xiaomi czyli sprawnie i płynnie. Na MI3 zainstalowane jest najnowsze stabilne oprogramowanie z MIUI Polska. Wysyłka z polski dzięki czemu nie musimy się martwić o jakieś opłaty W zestawie: -Xiaomi MI3 -Ładowarka wraz z przejściówką -Mikey -Pudełko -Instrukcja -Kluczyk do szufladki karty simhttp://allegro.pl/show_item.php?item=4716924477 Link to comment Share on other sites More sharing options...
keiw Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 (edited) Daj info jaką ma pamięć - wszystko wskazuje, że 16Gb Edit: By to zobaczyć, to trzeba klikać fotki zamieszczone na Allegro - mało czytelna informacja, aczkolwiek bardzo ważna. Edited October 19, 2014 by keiw Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosports Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 przejrzałem twoje posty, może napisałbys dlaczego telefon był w naprawie i jak zakonczyła sie cała sprawa? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderbary Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 30 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts