fell20 Posted October 2, 2018 Share Posted October 2, 2018 Witam Moj problem jest następujący,około miesiąc temu telefon pomimo naładawania padł zupełnie,wyjąłem go z kieszeni,nie reagował na nic,próbowałem go ładować jednak nie reagował na ładowarkę,podłączyłem do komputera i ten go nie wykrył Zaniosłem telefon do serwisu,wpierw przeczyścili mi złącze ładowania,oddali i w nocy znów padł,zaniosłem jeszcze raz,tym razem wgrali mi od nowa oprogramowanie,telefon chodził i w nocy kolejny raz padł,oddałem kolejny raz stwierdzili że problem jest w ruszającej się baterii,podkleili mi ją,i znów padł w nocy,zaniosłem kolejny raz,wymienili mi całą baterię i kolejny raz padł też w nocy,też w pracy Czy miał już ktoś taki przypadek?,od miesiąca nic tylko chodzę z tym telefonem do serwisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted October 2, 2018 Share Posted October 2, 2018 Było poczytać forum... Pewnie płyta główna, standard w Mi 5. Zamiast go naprawiać u Janusza było oddać do Mi Center albo zbierać na nowy telefon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 2, 2018 Share Posted October 2, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts