nubalo Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 Witam, Posiadam Xiaomi redmi note 4x (wersja chińska). Zaznaczę od razu że szukałem na różnych forach, tutaj również i niestety nie znalazłem podobnego przypadku, otóż po wymianie wyświetlacza mam problem z ustawieniem czytnika linii papilarnych i innych opcji blokady ekranu. Hasło, PIN i wzór da się wprowadzić natomiast po powtórzeniu urządzenie nie akceptuje ustawień tylko "myśli" a w ustawieniach brak możliwości ustawienia czytnika linii papilarnych. Może ma ktoś jakiś pomysł jak wyjść z tej sytuacji, jeżeli czytnik jest zepsuty to chociaż ustawienie PINu mnie interesuje na tę chwilę. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nubalo Posted September 30, 2018 Author Share Posted September 30, 2018 Wydaje mi się że to problem gdzieś w ROMie, jak go przywrócić do poprzedniej aktualizacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: zamiast walić wątek tuż po rejestracji na Forum, w pierwszym, lepszym miejscu, poczytaj, czemu służy działu Bugi. Dnia 30.09.2018 o 20:43, WisniowyWSN napisał: odblokowac bootloader. sciagnac rom 9.5 i wgrac miflashem Za kolejny wpis w wątku założonym niezgodnie z Regulaminem poleci warn również na Twoje konto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts