Grzesiuso Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 Znalazłem coś takiego: https://www.tabletowo.pl/2018/09/29/takiej-ceny-jeszcze-nie-bylo-trwa-fenomenalna-promocja-na-xiaomi-mi-mix-2s/amp/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 Grzesiunio jak okazja to kupuj Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 Najlepiej teraz. To chyba zamówić w Chinach ale niech dojedzie fon do magazynu w Europie i dopiero stamtąd do nas fakt czekałem dłużej tydzień na swojego mi mix2s (i drożej bo inny sklep )ale obeszło się bez niespodzianek ,telefon dotarł do mnie przez pocztę ale te januszowanie się kończy 500+ Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 Ale faktycznie mi mix2s jest teraz tani opłaca się kupić to pewnie bo będzie wchodził mi mix3 który zbytnio niewiele wnosi i pewnie jeszcze w zanadrzu mają jeszcze że 2 modele spieszą się z tymi modelami jak jak Adolek z napadem na Rosję Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 Nasi azjatyccy bracia ma chłopaka na punkcie koloru swoich włosów ale kolorowe banknoty unia drukować wraz z dziwnymi bohaterami rewolucji kulturalnej muszą ściągnąć więcej kolorowego złomu z Europy to zobaczy serie Mi w kolorze rdzy w odcieniu blue Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 Różnice cenowe pomiędzy wersjami kolorystycznymi zaczęły się w przypadku Xiaomi od Mi4 i Mi Note. Czarne nie dość, że były droższe, to były trudniej dostępne. Zwłaszcza Mi Note. W pewnym momencie jego zakup w czarnej wersji kolorystycznej był nie lada wyzwaniem - kilka tygodni (co najmniej) szukania... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario1974 Posted December 28, 2018 Share Posted December 28, 2018 Panowie chce kupić mixa 2s kolor czarny 6/128 obecnie mam białego wersja 6/128 macie jakieś ciekawe promocje czy może czekać do nowego roku może będzie coś taniej Z góry dzięki za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts