czamarek Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 (edited) Zakupiłem w polecanym tu sklepie xiaomi mi4, telefon doszedl szybko, po uruchominiu pierwsze co zauważyłem to nonstop pojawiający się komunikat że aplikacja została zatrzymana, niemal w co się nie klikło to to samo. dziś chciałem mu sie przyjrzeć bliżej a tu niespodzianka, telefon się nie uruchamia, tzn świcą się guziki nawigacyjne, nawet wibracja jest ale ekran czarny. Kto mi podpowie jak z tego wyjść, jak go zresetować czy coś w tym stylu? Edited October 8, 2014 by czamarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Naciśnij długo przycisk Zasilania i jak tylko telefon się wyłączy naciśnij przycisk głośność góra i trzymaj tak ten przycisk razem z Zasilaniem powinieneś wejść do Recovery. Dalej English - Wipe & Reset i wipe all. Po wipe (może trwać długo na 98%) wyjdź i wybierz Reboot to system (latest). Wysłane z MI4 W Link to comment Share on other sites More sharing options...
czamarek Posted October 8, 2014 Author Share Posted October 8, 2014 Dzięki wielkie, pomogło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts