skaktus Posted September 25, 2018 Share Posted September 25, 2018 Witam. Mam wrażenie że jestem chyba zbyt głupi żeby połączyć zegarek BIP z oryginalną apką. Do rzeczy.Instaluję apke z sklepu google. Szukam przez BT zegarka i mi go wyszukuje. Paruję go poprzez BT. Uruchamiam apkę na telefonie. Klikam na Profile, Pair new watch i mam do wyboru tylko dwa zegarki tj. Pace i Stratos. Na który nie kliknę, mam skanować kod QR, pytanie jaki kod? Apka nie daje wyboru innych zegarków. Tylko te dwa. Zegarek wyświetla info o parowaniu tj. symbol telwfonu i zegarka. Po kliknięciu na przycisk, ekran się podświetla i tyle. Kombinuje na różne sposoby i nic. Zegarek nowy, zero modyfikacji w apce i zegarku. Jakieś sugestie? Dzięki za każdą pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted September 25, 2018 Share Posted September 25, 2018 Usuń zegarek z bluetooth, restart fona, odpal MiFit, zaloguj się na Mi konto w MiFit i zacznij parowanie/wyszukiwanie zegarka.Nie paruj/nie przypisuj zegarka do bluetooth.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaktus Posted September 25, 2018 Author Share Posted September 25, 2018 Dzięki za info. Nie opisałem problemu dokładnie. Z apką MiFit mnie łączy, ale nie mogę się połączyć z apką AmazfitWatch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leucomax Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 Do Bipa tylko MiFit. Amazfit Watch jest tylko do Pace i do Stratosa. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaktus Posted September 26, 2018 Author Share Posted September 26, 2018 (edited) Zatem główną nagrodę dostaje osoba tłumacząca instrukcję i wklejająca kod QR do aplikacji Amazfi... Dzieki za pomoc. PS-jak zmusić zegarek do liczenia kroków? Poszło.Musiałem zrobić reset zegarka.Kolejna sprawa, uprawnienia przyznane, ale wciąż nie mam powiadomień o SMS. Powoli zegarek od siebie odrzuca... Edited September 26, 2018 by skaktus Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake4r Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 (edited) Ustaw autostart aplikacji, kłódka, oszczędzanie energii - bez ograniczeń i oczywiście ustawienie powiadomień w mifit: sms itp. Edited September 26, 2018 by fake4r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fonsz Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 @skaktus Restart telefonu i powiadomienia o smsach się cudem pojawią Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts