Jump to content

Recommended Posts

Posted

Rozpoczynamy poszukiwania drużyny moderatorów, którzy będą zajmowali się działami, zgodnie z własnymi zainteresowaniami.

Jeśli czujesz się na siłach - zgłoś się w tym oto wątku. Odezwiemy się do wybranych osób z dodatkowymi pytaniami.

Minimalne wymagania:

• Znajomość tematyki działu, którym chciałbyś się zajmować.
  • Minimum 30 postów na forum.
  • Cierpliwość i chęć zaangażowania się w rozwijanie naszej strony.
  • Like 1
Posted

To ja się zgłoszę, a co mi tam :P Najwyżej mnie nie wybierzecie. Chciałbym moderować dział "Android" bo dosyć znam się na Androidzie, żeby pomóc

• Like 1
Posted

Ja dość dobrze ogarniam elektronikę od strony sprzętowej, i optymalizajcę systemu, znam dość dobrze linuxa, i podstawy androida tez ogaraniam, na bierząco poznaje nowe zagadnienia w tych dziedzinach. Wiec może mogłbym tez pomoc cos ogarniać, wiec jeśli chcielibyście zebym zajął sie jakimś działem to chetnie.

Posted

Moglbym sprobowac swoich sil w dziale MI2/MI2S chociaz tam to sie juz wiele nie dzieje ostatnimi czasy ;p

Posted

Zgłoszę się do działu Mi4. Od niedawna jestem użytkownikiem tego urządzenia, ale w zasadzie przerobiłem już chyba wszystko dostępne na rynku. Jak potrzebujecie pomocy, jestem non stop przy komputerze, więc...

Posted

Mógłbym zostać moderatorem działów "problemy techniczne". Jako, że moja codzienność to naprawa elektroniki oraz serwis takich urządzeń, to czuje się w tym dość pewnie.

• Like 1
Posted

Jak coś mogę ogarnąć cały dział Miui (Aplikacje, Modyfikacje itp.) plus Mi4.

Byłem już moderatorem na android.com.pl więc spokojnie dam rade. Pozdrawiam

Posted

Witojcie!

Jak ktoś zechce to służę pomocą i mogę sprzątać w dziale Mi3 :)

Byłem parę razy modkiem, ale na serwisach z innej - że tak powiem - branży.

Posted

Moge sprobowac swoich sil w dziale mi4c. Od niedawna jestem posiadaczem wlasnie takiego telefonu, ale zdazylem juz przewertowac wszystkie dzialy na forum.

Jestem czesto online + taptalk czyli w zasadzie caly czas dostepny.

Posted

Forum się rozrasta, zresztą widać to po dziale Redmi Note 2. Na dodatek ja mam w tym semestrze mało czasu, więc nie ogarniam tyle ile dawniej. Oficjalnych powodów jednak nie znam.

Posted

W takim razie ja się zgłaszam na stanowisko odpowiednie do moich kwalfikacji, czyli: Hyde Park :grin:

Ewentualnie, skoro mamy dział "Android" to czemu nie"iOS"? :D

Wiem wiem, nie tak tematyka. Także pozostaję za HP .

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Witam,

Interesowałby mnie dział RN2 a w szczególności Problemy Techniczne RN2, bo właśnie ten model aktualnie katuje :D. Jednak myślę, że pozostałe działy nie sprawiły by mi kłopotu :)

Pozdrawiam i czekam na ew kontakt

Edited by JestemMortem
  • 3 weeks later...
Posted

No to może ja do Redmi Note 3 ;-) , ewentualnie dział Komputery i laptopy mogę spróbować, dość aktywnie działam na forum elektroda.pl (nick ten sam) .

Posted
1 godzinę temu, ZduneX25 napisał:

Zapraszamy kolejnych chętnych, piszcie od razu jakie działy Wam odpowiadają.

Dział Mi4C jak najbardziej byłby dla mnie odpowiedni :)

Posted (edited)

Poproszę Redmi Note 3 Pro. Jakaś tragedia tam się dzieje :D

Edit, mogę jeszcze się zaopiekować RN3 Pro SE

Edited by Daviteusz
Posted (edited)

Mogę zając się Redmi Note 3 Pro SE czyli KATE ;).... Jako CV napiszę że jestem modem na forum AlfaRomeo Pomorze, które niestety jest od 2 lat malo aktywne ;( bo przeszło na FB

Edited by Jimmy
  • ZduneX25 locked this topic
  • 8 months later...
Posted

Kolejna tura otwarta, chętnych do działów: MI6, MI5S, Redmi 4X, Redmi 3 S/X, Redmi Note 4, Redmi Note 4X oraz Redmi Note 3 proszę o zgłaszanie tutaj.