ialath Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 (edited) Co sądzicie o "szkle" na ekran? http://www.ibuygou.com/p-nillkin_xiaomi_redmi_note_nano_anti_burst_tempered_glass_protective_film-6147.html Czy rzeczywiście nie widać odcisków palców i się nie brudzi ? Czy może szkoda kasy i najlepiej kupić zwykłą folię? Edited October 1, 2014 by ialath Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSideR Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 akurat te jest eleganckie, zadna folia nawet w gre nie wchodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ialath Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 Wiem że jest eleganckie ale bardziej mnie interesuje czy praktyczne to znaczy czy nie widać odciśnięć palców na ekranie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
keiw Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 (edited) Widać. Tego raczej nie da się uniknąć. Chyba, że ciągle ze ściereczką będziesz chodził i przecierał, lub kupisz specjalne rękawiczki Dodam, że lepiej kupić to szkło, niż folię. Edited October 2, 2014 by keiw Link to comment Share on other sites More sharing options...
ialath Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 Widać. Tego raczej nie da się uniknąć. Chyba, że ciągle ze ściereczką będziesz chodził i przecierał, lub kupisz specjalne rękawiczki Dodam, że lepiej kupić to szkło, niż folię. a miałeś do czynienia z takim szkłem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
keiw Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Mam takie szkło na Mi3W i na Redmi 1S, kupione na ibuygou wraz z tymi telefonami. Nie napisałem swojej opinii na zasadzie "tak myślę". Link to comment Share on other sites More sharing options...
boober Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Również mam na mi4 takie coś i polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Zamerski Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Ja z kolei mogę polecić szkło no-name, dużo tańsze ale jest ok. Pokrywa prawie cały ekran idealnie, dobrze reaguje na dotyk, łatwo się instaluje, ale niestety zostawia odciski palców - choć to ponoć wszystkie szkła tak mają. W promocji kupiłem sztukę po niecałe trzy dolary z bezpłatną ale długą wysyłką bo czekałem 5 tygodni. http://www.aliexpress.com/item/ultra-thin-Premium-2-5D-Tempered-Glass-For-xiaomi-red-rice-note-hongmi-note-5-5/2036500788.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatexN Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 A ja się spytam czy coś mogę zrobić z moim szkłem. Kupiłem od goldwaya za 10 usd, jednak podczas zakładania mi spadło i uwaliło sie w kurzu, da się to jakoś wyczyścić, czy kosz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts