angry Posted September 23, 2018 Share Posted September 23, 2018 Cześć! Jak działa Wam asystent snu? Ja przespałem się z Mi Bandem już trzy noce. Na początku miałem strasznie mało snu głębokiego, dosłownie dwa urywki po kilkanaście minut. Kiedy w Mi Fit WYŁĄCZYŁEM sprawdzanie pulsu podczas snu to okazało się że nagle mam więcej głębokiego snu - kilka godzin. Czy to oznacza, że mam wciąż wysoki puls i opaska myśli że mam płytki sen czy może źle ją zapinam? Wątpię, żebym ciągle płytko spał bo zazwyczaj w środku nocy śpię jak zabity. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek.02 Posted September 23, 2018 Share Posted September 23, 2018 Ja zauważyłem że opaska musi być dobrze przypięta do dłoni, nie może latać po ręce bo wtedy pomiar jest nie realny. Zapnij dobrze opaskę i powinno mierzyć sen bez problemu, jak się z tym bawiłem to bardzo prawidłowo się ta opcja spisywała. LineageOS na Mido Link to comment Share on other sites More sharing options...
angry Posted September 23, 2018 Author Share Posted September 23, 2018 Mam zapięte tak że jak zdejmę to mam odcisk na ręce. Na pewno nie lata. Dokładniej na czwartą dziurkę od końca/początku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angry Posted September 26, 2018 Author Share Posted September 26, 2018 Z wyłączonym mierzeniem tętna mam zdecydowanie więcej głębokiegoWysłane z mojego Redmi 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxio69 Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Aplikacja notify & fitness asystent snu. Jakie macie ustawienia w opcji sen? Ja mam jedynie analiza całego dnia. Co warto tutaj zaznaczyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKORPION Posted October 4, 2018 Share Posted October 4, 2018 Można ustawić w notify & fitness by pokazywało statystyki snu jak robimy drzemki w ciągu dnia? A nie tylko nocne spanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxio69 Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 (edited) 13 godzin temu, SKORPION napisał: Można ustawić w notify & fitness by pokazywało statystyki snu jak robimy drzemki w ciągu dnia? A nie tylko nocne spanie? Sprawdź to. A tutaj wynik z dzisiejszej nocy. Na mi fit w innych godzinach był głęboki sen jak w n&f. Chyba usunę mi fit o ile nie spowoduje to jakiegos błędu bo strasznie ostatnio mi schodzi bateria w telefonie. A niby te apki nie mają dużego zużycia. Mam włączony asystent snu i pomiar tętna co 4h a i tak jak widać w nocy pomiar tętna jest cały czas... Edited October 5, 2018 by maxio69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKORPION Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 28 minut temu, maxio69 napisał: Sprawdź to. Czyli co ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxio69 Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 No masz w spoilerze. Źle mi się dodało. Analiza całego dnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKORPION Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 Tak miałem ustawione od początku. Wczoraj spałem w ciągniu dnia i mi nie zaliczyło tego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibboman Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 Do MiBand 3 tylko Notify & Fitness for Mi Band dobre ustawienia i jest miodzio Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Witam, podepnę się do tego wątku. Chodzi o pomiary snu z opaski Mi Band 2. Dwa dni temu mój ojciec zaczął korzystać z takiej opaski. Dzisiaj spojrzałem w pomiary snu i mamy coś takiego: Czy też macie takie dane jak: szybkość zasypiania, czas drzemki i obracanie ? Żona która korzystała z MB2 a teraz MB3 mówi, że takich danych nigdy jej nie wyświetlało. Dodam, że ojciec korzysta z Mi Fit w wersji 3.5.9 Z góry dzięki za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts