sarcics Posted September 19, 2018 Share Posted September 19, 2018 Witam, Po 4 lata bateria w moim MI3 napuchla do niebezpiecznego rozmiaru. Bardzo ubolewam, bo telefon spelnia wszystkie moje wymagania, dziala bez zarzutu. Szukam nastepcy w podobnym standardzie z racji, ze wiecej mi nie potrzeba. Wymagania: 5-6'', ladny ekran, dobry aparat, w tym segmencie wszystko jest podobne, dlatego ciezko mi dokonac wyboru. Ze wstepnego rozeznania: Redmi Note 5 Mi A2 - nie wiem ktora wersja byłaby optymalna, obecnie widze niezla cene na ibuygou Mi5 - nie wiem ktora jest sensowna na dzien dzisiejszy bo widze cala lie x, s, s+.... Redmi 6? a moze cos od Huawei'a? Zakup z Chin wchodzi w gre. Z gory dzieki za odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted September 19, 2018 Share Posted September 19, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts