Lector Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 (edited) Ktoś był na basenie z opaską? Moja - żony padła po pierwszym pobycie. Najpierw pojawiły się krople wody pod szybką,. A później ekran zaczął się wypalać. Teraz ekran już cały czarny. Opaska kupiona w przedsprzedaży na JD, teraz przez PayPal walczę o zwrot kasy. Sklep nie chciał podjąć rozmowy. Napisałem ze produkt nie zgodny z opisem lub ze trafił mi się wadliwy produkt. Edited September 15, 2018 by Lector Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4s1l Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Pracownikowi na taśmie polało się za mało kleju, lub naniósł nierówno. Wadliwy produkt, moja jest wodoszczelna (Bałtyk, wanna, prysznic). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lector Posted September 15, 2018 Author Share Posted September 15, 2018 Tak, tylko ze pech z wodą mnie prześladuje Poszedłem z Pace na basen - zalałem Drugiego Pace zalałem potem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zerohunter Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Ja pływałem cały czas z moja w słonej wodzie(Malta) i działa do tej pory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts