czesmen Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 Czy udało się komuś z was podłączyć bezprzewodowe słuchawki przez bluetooth ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morvi Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 Bez najmniejszego problemu.Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
czesmen Posted September 13, 2018 Author Share Posted September 13, 2018 A w jaki sposób to zrobiłeś bo ja gdy chciałem podłączyć moje słuchawki sony to tylko była informacja że szuka i żebym upewnił się że urządzenie jest w trybie parowania? jak włączyć tryb parowania w słuchawkach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mini21 Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 Ja wczoraj bez żadnego problemu podłączyłem Bluedio HT. Wchodzę w opcje, tam "Dodaj urządzenie bluetooth" czy jakoś tak.... Mi Box zaczyna szukać, włączam słuchawki i po paru sekundach są sparowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dutche Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 Ja z ciekawości podłączyłem takie badziewne słuchawki bluetooth od Chińczyka wszystko działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
k0j0t Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 Bose QC35 - bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morvi Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 Czy udało się komuś z was podłączyć bezprzewodowe słuchawki przez bluetooth ?Kolega nauczy się parować swoje słuchawki i po problemie.Zakładanie nowego tematu, po to żeby zadać proste pytanie, nie jest mądre. Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
czesmen Posted September 14, 2018 Author Share Posted September 14, 2018 Nie mądre to dawać głupie odpowiedzi Morvi...takie trole jak zawsze się muszą niepytani wtrącić się i namieszać by poczuć się lepiej. Gdyby te parowanie było proste to słuchawki udało by się bez problemu podłączyć a tak nie jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morvi Posted September 14, 2018 Share Posted September 14, 2018 Nie mądre to dawać głupie odpowiedzi Morvi...takie trole jak zawsze się muszą niepytani wtrącić się i namieszać by poczuć się lepiej. Gdyby te parowanie było proste to słuchawki udało by się bez problemu podłączyć a tak nie jest.Po pierwsze:Twoje.pytanie nie wymaga zakładania nowego tematu.Po drugie:Otrzymałeś odpowiedź, że nikt nie ma takiego problemu jak Ty.Po trzecie:Zamiast ruszyć głową i sprawdzić jaki błąd robisz podczas parowania słuchawek, to Ty obrażasz ludzi, którzy chcieli Ci pomóc, nakierować i przypomnieć zasady panujące na tym forum.Dziękuję za uwagę. Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted September 14, 2018 Share Posted September 14, 2018 Dnia 13.09.2018 o 11:43, czesmen napisał: jak włączyć tryb parowania w słuchawkach? Znajdziesz w instrukcji obsługi słuchawek, podałeś tylko, że Sony. Czasami trzeba też zresetować połączenie BT w słuchawkach, bo np potrafią zapamiętać tylko dwa urządzenia i następnego bez tego nie podłączysz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DARX85 Posted September 17, 2018 Share Posted September 17, 2018 Sony MDR-ZX770BN działają bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czesmen Posted September 17, 2018 Author Share Posted September 17, 2018 tak jest już ok trzeba 7 sekund przytrzymać power i wtedy wchodzi w przywrócenie ustawień fabrycznych i parowanie...choć może i 2 sek dadzą radę do samego parowania. Do tych słuchawek (Sony MDR-ZX770BN) można sparować 8 urządzeń Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medar Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 (edited) Dnia 14.09.2018 o 10:50, czesmen napisał: Nie mądre to dawać głupie odpowiedzi Morvi...takie trole jak zawsze się muszą niepytani wtrącić się i namieszać by poczuć się lepiej. Gdyby te parowanie było proste to słuchawki udało by się bez problemu podłączyć a tak nie jest. Nie przejmuj się, zawsze znajdzie się taki głupio mądry. Ja sprawdzam już 4-ty zestaw słuchawek i ni cholery się nie parują. Słuchawki nowe, bez problemu łączą się z telefonem, a z boxem nie ma mowy. Edited October 25, 2018 by Medar Link to comment Share on other sites More sharing options...
merceli Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Jako że odpowiedzi nigdzie nie ma .. Wchodzimyw ustawienia, wybieramy aplikacje, szukamy bluetooth i klik w to, potem klik w wyczyść dane. Odłączamy boxa na chwilę z sieci i słuchawki nareszcie !!!!sparowały się . Ale walkę miałem długą a odpowiedzi nie znalazłem. Słuchawki P47 z aledrogo.. inne już pooddawałem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
beny.beny.beny Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Podpowie ktos jak ponownie laczyc juz sparowane sluchawki. W wyborze mam tylko zmien nazwe i anulij sparowanie. Czy za kazdym razem trzeba je parowac ? Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts