Jump to content

Mi box i bezprzewodowe słuchawki bluetooth

czesmen

Recommended Posts

Czy udało się komuś z was podłączyć bezprzewodowe słuchawki przez bluetooth ?
Kolega nauczy się parować swoje słuchawki i po problemie.

Zakładanie nowego tematu, po to żeby zadać proste pytanie, nie jest mądre.

Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Nie mądre to dawać głupie odpowiedzi Morvi...takie trole jak zawsze się muszą niepytani wtrącić się i namieszać by poczuć się lepiej. Gdyby te parowanie było proste to słuchawki udało by się bez problemu podłączyć a tak nie jest.

Nie mądre to dawać głupie odpowiedzi Morvi...takie trole jak zawsze się muszą niepytani wtrącić się i namieszać by poczuć się lepiej. Gdyby te parowanie było proste to słuchawki udało by się bez problemu podłączyć a tak nie jest.
Po pierwsze:

Twoje.pytanie nie wymaga zakładania nowego tematu.

Po drugie:

Otrzymałeś odpowiedź, że nikt nie ma takiego problemu jak Ty.

Po trzecie:

Zamiast ruszyć głową i sprawdzić jaki błąd robisz podczas parowania słuchawek, to Ty obrażasz ludzi, którzy chcieli Ci pomóc, nakierować i przypomnieć zasady panujące na tym forum.

Dziękuję za uwagę.

Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Dnia 13.09.2018 o 11:43, czesmen napisał:

jak włączyć tryb parowania w słuchawkach?

Znajdziesz w instrukcji obsługi słuchawek, podałeś tylko, że Sony. Czasami trzeba też zresetować połączenie BT w słuchawkach, bo np potrafią zapamiętać tylko dwa urządzenia i następnego bez tego nie podłączysz. 

tak jest już ok trzeba 7 sekund przytrzymać power i wtedy wchodzi w przywrócenie ustawień fabrycznych i parowanie...choć może i 2 sek dadzą radę do samego parowania. Do tych słuchawek (Sony MDR-ZX770BN) można sparować 8 urządzeń

• 1 month later...
Dnia 14.09.2018 o 10:50, czesmen napisał:

Nie przejmuj się, zawsze znajdzie się taki głupio mądry. Ja sprawdzam już 4-ty zestaw słuchawek i ni cholery się nie parują. Słuchawki nowe, bez problemu łączą się z telefonem, a z boxem nie ma mowy. 

Edited by Medar

• 6 months later...

Jako że odpowiedzi nigdzie nie ma ..

Wchodzimyw ustawienia, wybieramy aplikacje, szukamy bluetooth i klik w to, potem klik w wyczyść dane. Odłączamy boxa na chwilę z sieci i słuchawki nareszcie !!!!sparowały się .

Ale walkę miałem długą a odpowiedzi nie znalazłem. Słuchawki P47 z aledrogo.. inne już pooddawałem .

• 1 year later...