Tonik 0 Posted September 13, 2018 Report Share Posted September 13, 2018 Cześć, Używam mi banda do aktywności rowerowej. Zdarza się, że gdzieś zatrzymam się na dłużej więc przytrzymuję przycisk i pauzuję trening. Czy da się wznowić trening nie robiąc tego w aplikacji w telefonie, a z poziomu opaski? Mam na opasce info o pauzie i żeby zakończyć to muszę przytrzymać przycisk. Przesuwam na bok jest ikonka play ► więc myślę, że jak wtedy przytrzymam to się wznowi ale trening się zakańcza :/ Może robię coś nie tak? Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Theo 0 Posted September 13, 2018 Report Share Posted September 13, 2018 W MiFit w ustawieniach treningu jest opcja wstrzymywania automatycznego. Bardzo dobrze działa podczas jazdy na rowerze. Link to post Share on other sites
chudy002 2 Posted September 13, 2018 Report Share Posted September 13, 2018 1 hour ago, Tonik said: Mam na opasce info o pauzie i żeby zakończyć to muszę przytrzymać przycisk. Przesuwam na bok jest ikonka play ► więc myślę, że jak wtedy przytrzymam to się wznowi ale trening się zakańcza :/ Jak masz ikonę PLAY to nie trzymaj "przycisku" tylko "tapnij" w ekran. Podobnie jak z połączeniami przychodzącymi "wyciszasz" albo "odrzucasz" zależy czy trzymasz "przycisk" czy tapniesz w wyświetlacz. Stoper działa identycznie "tapnij" w wyświetlacz to pauza i wznów a przytrzymanie przycisku to reset stopera... itp. itd. Link to post Share on other sites
Tonik 0 Posted September 13, 2018 Author Report Share Posted September 13, 2018 1 godzinę temu, chudy002 napisał: Jak masz ikonę PLAY to nie trzymaj "przycisku" tylko "tapnij" w ekran. Podobnie jak z połączeniami przychodzącymi "wyciszasz" albo "odrzucasz" zależy czy trzymasz "przycisk" czy tapniesz w wyświetlacz. Stoper działa identycznie "tapnij" w wyświetlacz to pauza i wznów a przytrzymanie przycisku to reset stopera... itp. itd. Good, sprawdzę dziś Link to post Share on other sites
Recommended Posts