louw 0 Posted September 12, 2018 Report Share Posted September 12, 2018 Witam, od jakiegoś czasu mam problem z dźwiękiem SMS. Jak dostaje smsa brak dźwięku, próbowałem zmieniać dźwięk SMSa ale to nie pomaga. Ma ktos podobny problem albo wie jam to naprawić? Nie chcial bym robic przywracania do ustawień fabrycznych Link to post Share on other sites
mariusz.ur 239 Posted September 12, 2018 Report Share Posted September 12, 2018 (edited) @louw sprawdź w wiadomości / ustawienia / powiadomienia / ważność / czy masz zaznaczone pilne . Bo być może masz ustawione średnie czyli brak dźwięku . Edited September 12, 2018 by mariusz.ur Link to post Share on other sites
louw 0 Posted September 12, 2018 Author Report Share Posted September 12, 2018 Jest pilne ustawione, co ciekawe np nie mam tez dzwieku z Messengera Link to post Share on other sites
gawllo 8 Posted September 18, 2018 Report Share Posted September 18, 2018 Mój brat ma taki albo podobny problem. Np: na głośniku telefonu nie ma głosu, ale na głośniku bluetooth jest dźwięk powiadomień. Pomaga wtedy restart telefonu, ale mówi że za 2-3dni znowu przestaje działać tak jak by coś się zawieszało i wtedy restart telefonu pomaga. Kazałem mu przywrócić ustawienia fabryczne, ale chyba jeszcze tego nie zrobił. Link to post Share on other sites
mrosi 1,343 Posted September 19, 2018 Report Share Posted September 19, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to post Share on other sites
Recommended Posts