penetratore Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 Witam Moj stary TP-link na Gargoyle wyzionął ducha i kupiłem Xiaomi Mam problem z poprawnym ustawieniem Router Xiaomi jest ustawiony jako ostatnie urządzenie w sieci. 1. Jest Router/Modem Orange 2. Switch 3. Xiaomi Do Switch-a podpięty jest Dysk sieciowy i jak był Tp-link na końcu sieci to wszystkie urządzenie w sieci (te przed i za Switchem) widziały dysk sieciowy po sieci. Teraz po podłączniu sie do Xiaomi nie widać dysk sieciowego. Próbowałem przełączyć "internet mode settings" na wired repeter i zacząłem widzieć dysk sieciowy ale niestety cześć komórek podłączonych do wifi przestało mieć dostep do internety pomimo pełnego zasięgu wifi. Jak ustawić aby komórki miały wifi z internetem i można było widzieć wszystkie kompy w sieci .?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts