maniek358257 0 Posted September 8, 2018 Report Share Posted September 8, 2018 Cześć, kupiłem opaskę i mam kilka pytań 1. Jaką aplikację polecacie do opaski, może być płatna. Czy Mi Fit jest najlepsza? 2. Zależy mi na inteligentnym wybudzaniu (w płytkiej fazie snu), czy ktoś tego używa i jaką aplikację poleca? Link to post Share on other sites
Raiden112 0 Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 Mam u siebie dwie apki mi fit i me heart radę. I z tego co zauważyłem na mi fit budzi mnie dokładnie o tej godzinie o której zapisałem sobie budzik natomiast na drugiej zazwyczaj budzi mi 10 15 min wcześniej od zadanej i musiałem zapłacić 5zl dodatkowo za tą funkcję. Moje odczucie jest takie że całe inteligentne budzenie to placewo dlatego korzystam już tylko z Mi Fit Link to post Share on other sites
zibboman 0 Posted April 27, 2019 Report Share Posted April 27, 2019 Notify & Fitness for Mi Band będzię najlepsza Oczywiście polecam wersję PRO Link to post Share on other sites
Recommended Posts