ufty Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 Po aktualizacji firmware w programie Notify and Fitnes for Amazfit mam czarny ekran zegarka i nie mogę połączyć się z żadną aplikacją? Idzie to jakoś samemu naprawić czy tylko serwis? Zegarek jest na gwarancji do którego serwisu najlepiej oddać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 1 godzinę temu, ufty napisał: Zegarek jest na gwarancji do którego serwisu najlepiej oddać? Chyba był. Jak zupełnie czarny ekran i na nic nie reaguje to prawie na pewno cegła. Nie wiem czy jakiś serwis w PL sobie z tym poradzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 14 minut temu, emer1 napisał: ale czy w ogóle BIP jest rozbieralny bezinwazyjnie ? Niektórym sam się rozbiera bezinwazyjnie, ale próba wymuszonego rozebrania, jak dobrze sklejony, raczej pozostawi ślady. Może serwis fabryczny ma jakieś narzędzia naprawcze, tylko nie wiem czy z powodu małej wartości Bip-ai w ogóle się w to bawią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts