Dutche Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 Potrzebuje pomocy przy wgrywaniu aktualizacji uwalilem swojego mi BOXa Udało mi się otworzyć to recovery Po wybraniu pliku updates zip chyba uceglilem mi Boxa włącza się pokazuje się ikonka mi i tak wkoło macie jakieś pomysły Mdz 16 ab Teraz przy każdorazowym włączeniu wchodzi w tryb recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morvi Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 Jeżeli wchodzi w recovery to w końcu wgraj poprawnie nowy soft.Czytaj ze zrozumieniem i rób powoli krok po kroku. Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dutche Posted September 1, 2018 Author Share Posted September 1, 2018 (edited) Skad wziasc plik bo pobralem i za kazdym razem przy wgrywaniu wylacza sie mibox i wlancza I tak w kolo Gdy wyciagne pendrive to przy wlaczaniu wchodzi samoistnie w recovery W recovery mogę wejść w update ZIP znajduje plik na pendrive klikam instaluje i po pewnym momencie znowu restart Edited September 1, 2018 by Dutche Link to comment Share on other sites More sharing options...
k0j0t Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 Mialem kiedys podobnie. Pomoglo odnalezienie i wgranie pierwszej wersji OREO: 2167. Tylka ta wersja przeszla przez proces "bootimage". Zatem proponuje wgrac wersje 2167 - powinno pomoc. Po wgraniu i skonfigurowaniu - proces instalacji aktualizacji przebiegnie juz z netu - az do najnowszej publicznej. POWODZENIA ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dutche Posted September 3, 2018 Author Share Posted September 3, 2018 Dzięki zrobiłem z tego poradnika i wróciłem do wersji sprzed aktualizacji https://xiaomi.eu/community/threads/mibox-oreo-update-fails-installation-now-the-device-only-reboots-to-recovery-bricked.44612/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts