Jump to content

Błąd Aparatu i nie tylko

Parnasus

Recommended Posts

Cześć, Mój Mi 6X ma błąd aparatu po aktualizacji Miui, przy włączeniu aparatu wyskakuje błąd, a później już działa jednak nie pokazuje sie ten pasek górny (filtry, lampa blysk. itp) a kiedy chce znów aktualizowac miui pojawia sie błąd (daje sc) za to jak chce wejść w ustawienia, te ciągle sie ładują, co robić!? 

Screenshot_2018-08-31-19-14-31-074_com.miui.bugreport.png

• 1 month later...

wiesz co ja mam też jakiś problem na MI 6X z aparatem i wyciszeniem, wyczytałem że restart telefonu moze pomóc, po restarcie problem z samoczynnym przechodzeniem w stan ciszy ustapił, ale pojawił się problem z aparatem, że po kliknięciu w miniature zdjęcia w aparacie, restartował mi się telefon, jednak ostatnio i to po kilku restattach ustąpiło

ja mam wersje 9.5.7.0 stabilną , nie wgrywałem systemu bo mi się niechcialo kombinować (mniej czasu niż kiedyś, a zauważyłem że jakiś problemów nie ma, choć ostatnio dostrzegam że są jakieś freaki)

• 3 weeks later...

Trzeba zrobić full wipe w twrp i wgrać na nowo rom. To pomaga na 100%, sprawdziłem na swoim Mi 6x. Po aktualizacji miałem dokładnie takie same objawy z aparatem. Po wgraniu na nowo romu wszystko wróciło do normy.