Parnasus Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 Cześć, Mój Mi 6X ma błąd aparatu po aktualizacji Miui, przy włączeniu aparatu wyskakuje błąd, a później już działa jednak nie pokazuje sie ten pasek górny (filtry, lampa blysk. itp) a kiedy chce znów aktualizowac miui pojawia sie błąd (daje sc) za to jak chce wejść w ustawienia, te ciągle sie ładują, co robić!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtom Posted October 8, 2018 Share Posted October 8, 2018 wiesz co ja mam też jakiś problem na MI 6X z aparatem i wyciszeniem, wyczytałem że restart telefonu moze pomóc, po restarcie problem z samoczynnym przechodzeniem w stan ciszy ustapił, ale pojawił się problem z aparatem, że po kliknięciu w miniature zdjęcia w aparacie, restartował mi się telefon, jednak ostatnio i to po kilku restattach ustąpiło ja mam wersje 9.5.7.0 stabilną , nie wgrywałem systemu bo mi się niechcialo kombinować (mniej czasu niż kiedyś, a zauważyłem że jakiś problemów nie ma, choć ostatnio dostrzegam że są jakieś freaki) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaxas Posted October 24, 2018 Share Posted October 24, 2018 Trzeba zrobić full wipe w twrp i wgrać na nowo rom. To pomaga na 100%, sprawdziłem na swoim Mi 6x. Po aktualizacji miałem dokładnie takie same objawy z aparatem. Po wgraniu na nowo romu wszystko wróciło do normy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts