latet 876 Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 8.8.30, Mi5: Nadal jest błąd w "Szczegółach zużycia" danych - statystyka zużycia w poprzednim miesiącu jest nazwana "W tym miesiącu". Link to post Share on other sites
andreyGM 0 Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 Bateria na moim mi6 to porażka. Przy próbie wejścia do ustawień baterii wyskakuje błąd "Aplikacja Podłącz ładowarkę przestała działać". A co do baterii to jak dotąd najszybciej spada spośród wszystkich miui eu jakie miałem. Link to post Share on other sites
ZduneX25 777 Posted September 1, 2018 Author Report Share Posted September 1, 2018 Pokaż jaki błąd? Wie ktoś czemu aktualizacji nie da się pobrać przez aplikację Aktualizację ? Wywala mi błąd i wychodzi z aplikacji Link to post Share on other sites
Orjon 2,083 Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 @latet, poprawka poszła, powinno być poprawione w następnej aktualizacji. Link to post Share on other sites
goszka 12 Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 Mi5. Klonowanie aplikacji wywala rdzeń. Po czym klonowanie wisi i wisi, chociaż pokazuje jedną sklonowaną aplikację cztery razy. Link to post Share on other sites
frrancuz 238 Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 Tak. Klonowanie szwankuje od 2/3 wersji. Powiela za dużo aplikacji, wywla rdzeń systemu - w różnych kombinacjach. Kto nie używa klonowania ten nie dostrzega tego problemu. Link to post Share on other sites
Guest Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 4 godziny temu, SLiM napisał: Jak to nie robi nic ? Odtwarzane nagranie nie jest zwolnione ? Normalnie. Niestety nie jest. Link to post Share on other sites
Avenis 0 Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 Nie mogę zaktualizować do 8.8.30 jak próbuję pobrać mam fb "aktualizacja przestała działać" to samo jak próbuję aktualizować z .zip Link to post Share on other sites
Strzelba 5 Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 A ja mam jakies mieszane odczucia co do podswietlenia ekranuMam ustawione na ⅓ skali z zaznaczona opcja automatycznego rozjasniania i jest jakos tak ciemnoW poprzedniej wersji tego problemu nie byloWysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka 1 Link to post Share on other sites
acocieto 58 Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 Poziom zabezpieczeń mi6 nadal lipiec, w r4x już sierpień. Link to post Share on other sites
Glab 0 Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 Pojawi się kiedyś możliwość zmiany ilości przycisków na pasku powiadomień i włączenia opisu bez rozwijania? Wersja jak narazie bez większych problemów. Też mam wrażenie że automatyczne podświetlenie jakieś ciemniejsze ale to może przez pogodę bo ponura RN4X Link to post Share on other sites
Marrik 23 Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 Redmi 4x wywala błąd przy próbie pobrania aktualizacji.Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
stefan011 1 Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 RN4 X nadal nie działa blokada aplikacji i wywala mipilot Link to post Share on other sites
Meir 0 Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 Ten błąd się pojawią przy próbie aktualizacji przez aplikację Link to post Share on other sites
ZduneX25 777 Posted September 1, 2018 Author Report Share Posted September 1, 2018 @Meir @Avenis i @Marrik Panel Sterowania > Aplikacje > Uprawnienia > Menadżer uprawnień > Pamięć > Tu włączacie to uprawnienie dla apki Aktualizacje. 1 Link to post Share on other sites
cecylia 0 Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 Przy asystencie . Pojawił się mikrofon na niebieskim tle w kółeczku. Tymczasem nie działa.Czy to asystent google ? Jak go uruchomić ? Ma ktoś tak ? Pozdrawiam.Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Antyhaker 345 Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 4 godziny temu, frrancuz napisał: Tak. Klonowanie szwankuje od 2/3 wersji. Powiela za dużo aplikacji, wywla rdzeń systemu - w różnych kombinacjach. Kto nie używa klonowania ten nie dostrzega tego problemu. Tylko na Mi5? Na Whyred bez problemów - generalnie nigdy nie miałem z tym problemów Link to post Share on other sites
Meir 0 Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 ZduneX25 dzięki działa Link to post Share on other sites
frrancuz 238 Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 @Antyhaker Ja mam whyred I znowu mi sklonowało to czego nie powinno. Mam tak od 2/3 wersji. Odinstalowanie klona, restart i ponowny klon usuwa niechciane ale zdarza się później rdzeniowi wysypywać. Tylko czy używasz i masz klony? Bo jak ktoś nie ma to nie doświadcza tego problemu. Link to post Share on other sites
Orjon 2,083 Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 @cecylia, to bug - to ikona Mi AI, którego na xiaomi.eu nie ma. Poprawka będzie w następnej wersji. 1 Link to post Share on other sites
gacekp 4 Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 Mi 8 w dalszym ciągu podwójne powiadomienia dla WhatsApp Link to post Share on other sites
goszka 12 Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 @frrancuz co ciekawe, problem ustępuje po restarcie... Mogę normalnie klonować aplikacje, ale problem pojawia się później już przy usuwaniu. Usunę i następne klonowanie wywala rdzeń. Link to post Share on other sites
Guest Posted September 2, 2018 Report Share Posted September 2, 2018 Pojawiają się podwójne powiadomienia z instagrama. Link to post Share on other sites
luki161 3 Posted September 2, 2018 Report Share Posted September 2, 2018 Po aktualizacji przestaly pojawiac sie plywajace okna na Messengerze. Tez ktos ma ten problem? Link to post Share on other sites
Strzelba 5 Posted September 2, 2018 Report Share Posted September 2, 2018 Z bluetooth tez sa problemy myzyka ktora leci przez sluchawki podpiete przez BT zacina sie Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
frrancuz 238 Posted September 2, 2018 Report Share Posted September 2, 2018 Z BT od dawna jest problem. Nadal po Wyłączeniu i włączeniu potrafi się nie włączyć. Jest to trochę losowe, mam cały czas włączone. Czasem jednak potrzebuję przełączyć. Link to post Share on other sites
stereo0 191 Posted September 2, 2018 Report Share Posted September 2, 2018 Między HDR Żywy, a bez HDR są jakieś różnice na zdjęciach? Bo ja nie widzę na Mi 8 Link to post Share on other sites
weah 24 Posted September 2, 2018 Report Share Posted September 2, 2018 Na mi8 pochwalę jak na razie, wszystko działa ( na razie) i sot 3,5h a jeszcze 51% baterii (jechałem na nawigacji 310km). Link to post Share on other sites
stereo0 191 Posted September 2, 2018 Report Share Posted September 2, 2018 Kto wpadł i kiedy na tak idiotyczny pomysł, że nie da się ukryć włączonego bluetooth? Zaraz mnie rozpiedzieli bo jakieś dzieciaki bawią się w wysyłanie mi jakichś plików. Z tego co widzę to nie jest wcale nowy pomysł i było już to od dawna, ale dopiero teraz zauważyłem Link to post Share on other sites
Wiskoler 3 Posted September 2, 2018 Report Share Posted September 2, 2018 (edited) Na moim MI 5x też wyskakuje błąd przy próbie aktualizacji przez OTA. Przepraszam, coś zaczęło iść po zmianie z mobilnego na stacjonarny net. Edited September 2, 2018 by Wiskoler Link to post Share on other sites
robaks 18 Posted September 2, 2018 Report Share Posted September 2, 2018 Moim skromnym zdaniem w trybie cichym przydało by się więcej czasów odliczania. W chwili obecnej jest 30min,1godz.,2 godz. i od razu 8 godzin. Między 2 godzinami, a 8 można było by dodać jeszcze 2-3 pozycje do wyboru. Link to post Share on other sites
stereo0 191 Posted September 2, 2018 Report Share Posted September 2, 2018 23 godziny temu, gacekp napisał: Mi 8 w dalszym ciągu podwójne powiadomienia dla WhatsApp Nie potwierdzam. Na moim Mi8 są pojedyncze (a na początkowych wersjach były podwójne, teraz jest jak ma być) Link to post Share on other sites
stereo0 191 Posted September 2, 2018 Report Share Posted September 2, 2018 Jak chce Mi8 to potrafi dodatkową ikonkę wpierdzielic w notcha xd testowałem sobie Android Beam bo w sumie nie wiedziałem, że tak mozna xd brawo ja Link to post Share on other sites
skay77 120 Posted September 2, 2018 Report Share Posted September 2, 2018 Brawo Wy !!!! Nie mam wycięcia i się z tego cieszę brawo xiaomi za sprawne nowe funkcję która jest chyba tylko dla gumisia Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
maciek04 58 Posted September 2, 2018 Report Share Posted September 2, 2018 Czy przy wyłączonych danych powinna być ta ikona? Telefon Mi6. Link to post Share on other sites
Recommended Posts