SuchyPL Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 (edited) Czy istnieje coś takiego jak jakiś chiński ROM na Mi8 którego zainstaluje przez FASTBOOT-a, bez odblokowywania bootloadera? Trochę szukałem ale z tego co widziałem to jest taka opcja tyle ze potrzebne jest debugowanie USB co u mnie odpada gdyz nie mogę odpalić telefonu w gre wchodzi tylko Mi Assistance i FASTBOOT. Ktoś coś? Jeśli nie to mógł by mi ktoś wskazać gdzie mogę się ubiegać o Autoryzacje konta do wykonania Flash-a przez EDL? Edited August 29, 2018 by SuchyPL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 Nie przeprowadzisz flasha na zablokowanym BL w trybie fastboot, a też przez EDL będziesz mieć problem z powodu konta. Sam nic nie zdziałasz, ślij do serwisu (najlepiej MiCenter)... Już Ci @Orjon ostatnio tłumaczył, że takiego pozwolenia nie dostaje się o tak, na zawołanie. Sposób jest na konto jest, ale trzeba sobie radzić z cyrylicą https://forum.xda-developers.com/redmi-note-5-pro/help/authorized-xiaomi-account-t3817158 i nikt nie obiecuje, że zgoda zostanie przyznana, po 2 i tak będziesz musiał się dorwać do test points. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts